Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 17:29

РОЗСОШЕНСЬКА ГІМНАЗІЯ


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 20 » Тиждень англійської мови
12:50
Тиждень англійської мови

   13.02 - тиждень розпочався з відкритого заходу та відкритого уроку, які провели Семка О.Г., та Головань А.В.
   Напередодні Дня Святого Валентина у 5 – Б класі був проведений захід з англійської мови «Happy Valentine’s Day». Вчитель Семка Ольга Германівна, впроваджуючи комунікативно - ігрову методику, запропонувала різні види діяльності. Учні вправно розібралися з символами Дня закоханих, таким чином створивши «Mind map».  Вдало поєднали віршовані серця та власноруч зробили конверти, в які вклали побажання до свята. Одній команді навіть вдалося самостійно зримувати строки, щоб вийшов вірш до Дня Валентина. Учні  охоче виконували різні види роботи,що поглибило їхні знання та зацікавленість англійською мовою.

     Головань Анна Василівна в рамках тижня англійської мови провела відкритий урок в 10 – Б класі на тему “Natural Disaster”, на якому були використані інтерактивні форми роботи з учнями: рольова гра «Журналіст-постраждалий», скринька запитань «Що б ви зробили, якби…», переглянуто та обговорено відеофрагмент “Great Fire in London”. Учитель використовувала відеоматеріали для повторення вивченої лексики та засвоєння нової, учні активно працювали з роздатковим матеріалом. Особливе захоплення викликала творча робота «Продовж історію». Додому учням було запропоновано письмово висловити свою думку з теми: «Which is more important, increasing people’s standard of living, or protecting the environment?»

15.02 – Відкритий урок з англійської мови у 7-Б класі учитель: Шаповал О.М.
    Тема уроку: Мій улюблений актор
    Дата проведення: 15.02.2017
     На уроці були застосовані різні форми та методи роботи: монологічне та діалогічне мовлення, сприйняття на слух, читання та письмо. Учні працювали самостійно та в групах. Використано наочний матеріал та відео презентацію.
     Для формування лексичного запасу та граматичних навичок учнів вчитель використала улюблені вправи дітей - інтерактивні, в тому числі ігри, роботу в парах, в групах.
     Учитель Приходько Яніна Миколаївна провела у 8 Б класі урок на тему:  «Преса та телебачення». Заняття проведено у гарному темпі, раціонально використано кожну хвилину. Мети уроку було досягнуто. Учні набули знань з теми «Преса та телебачення», весело обмінювалися своїми враженнями.

     16.02 – В рамках тижня іноземної мови вчителем англійської мови Ловягіною Оленою Леонідівною було проведено відкритий урок  на тему «Winter Holidays» 16.02.2017 в 4-А класі. На уроці було використано велику кількість наочності та роздаткового матеріалу.

Протягом усього уроку учні працювали в групах

Учні працювали біля дошки над утворенням «mind map»

Діти розповідали вірші про зиму, короткі відомості про зимові свята та відгадували загадки. Також Оленою Леонідівною було проведено дві фізкультхвилинки з використанням ІКТ (пісня-ролик We wish you a Merry Christmas), де школярі стрибали, хлопали, тупали та розминали пальчики.

На уроці було використано і традиційний вид діяльності, такий як читання тексту та виконання післятекстових завдань на розуміння матеріалу

Також Олена Леонідівна застосувала на уроці метод проектної роботи

На уроці був і вид роботи для закріплення пройденого граматичного матеріалу. Школярі прикрашали ялинку словами з теми «Зимові свята» і утворювали з ними речення в майбутньому часі.

Також Олена Леонідівна провела аудіювання з використанням ІКТ. Під час слухання діти виконували завдання на картках.

Найбільше учням сподобалася інсценізація «В магазині», де покупець зміг купити справжні апельсини, яблука і цукерки.

Потім ці цукерки отримали всі учні за прекрасну роботу на уроці

     Учитель Путря Лідія Іванівна провела виховний захід «St.Valentine's day. How to celebrate» у 8-Б класі. Метою даного виховного заходу було активізувати знання учнів з країнознавства, розвинути навички усного та діалогічного  мовлення, читання, вдосконалити навички групової роботи. За допомогою мультимедійних презентацій, створених учнями у мікрогрупах, дізналися багато цікавої та корисної інформації про всіма улюблене свято: легенди про виникнення свята, традиції святкування в різних країнах та Україні, традиційні подарунки, які прийнято дарувати цього дня. Переглянули відео-інструкцію по виготовленню різних приємних дрібничок, традиційних для дня Валентина. Після перегляду відео учні спробували виготовити власними руками предмети, що сподобалися. Захід пройшов у приємній дружній атмосфері і з добрим настроєм.

    В рамках Тижня англійської мови вчитель
    Семка Ольга Германівна провела відкритий урок на тему «We are what we eat». На уроці було використано різні форми впровадження комунікативно – ігрової методики :
•    озвуч малюнок, добравши закодоване слово;
•    встав необхідне за змістом слово у прочитаний текст;
•    заповни «mind map»  уважно прослухавши текст;
•    прокоментуй малюнок, який бачиш на екрані;
•    назви інгредієнти, які бачиш на карті та створи власну піцу.
Також на уроці було застосовано відео з піснями у виконанні носіїв мови для введення учнів в іншомовне середовище та для розминки під час уроку.
Таким чином учні 5 – Б класу активізувала попередньо набуті знання лексичного матеріалу з теми «Їжа», потренували критичне та логічне мислення, розвинули комунікативні здібності та поглибили знання з культури харчування.

Переглядів: 671 | Додав: Розсошенці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Національна гаряча лінія Національна дитяча гаряча лінія

Розсошенська гімназія Полтавської районної ради Полтавської області © 2024